Musikkarriär

Frank Zappa – tidernas mest mångsidiga artist?

Frank Zappa är en av de där artisterna som i hög utsträckning är en vattendelare. De som tycker om honom tenderar att göra det mycket, samtidigt som lika många inte står ut med honom. Vare sig man tycker om honom eller inte har det förstås främst att göra med hans musik. Jag kan dock inte låta bli att tänka att det också delvis har att göra med hur han förhöll sig till sitt eget skapande. Det är nämligen få artister som varit lika mångsidiga som honom. Det är få andra artister som genom sin karriär testade så många olika stilar utan att riktigt ta någon på allvar.

Oavsett om du lyssnar på Zappa eller inte så spenderar du säkert en del tid med att lyssna på musik på din mobiltelefon. Om du ska göra det är det dock en fördel att din mobil är hel. Ett sätt att försäkra sig om att mobiltelefonen håller längre är att skydda den med ett mobilskal. Prisvärda mobilskydd hittar du hos https://billigamobilskydd.se/ som erbjuder 30 dagars öppet köp och fraktfria, snabba leveranser.

Zappa var framför allt en satiriker. Han använde olika musikaliska uttryck för att väcka tankar hos människor, ibland till och med för att skämta med musiken i sig. Det illustrerar någonting om varför vissa människor väcker så starka känslor hos många lyssnare – oavsett om det är positivt eller negativt.

new-blog-lite